Onnittelut Sami Seliölle tiimimestaruudesta! 7.12.2010

Seliö kiinni F1-veneiden historiallisessa tuplamestaruudessa

Mad-Croc F1 Team varmisti jo tiimimestaruuden

Suomen Sami Seliö ajoi paalupaikalta voittoon F1-veneiden kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa Abu Dhabissa. Ykköstilallaan Seliö tarttui kiinni uransa toiseen maailmanmestaruuteen, joka ratkaistaan ensi viikon perjantaina Arabiemiraateissa Sharjahin päätösosakilpailussa.

Seliö nousi kauden toisella voitolla neljän pisteen päähän MM-sarjaa johtavasta ja Abu Dhabissa toiseksi ajaneesta Yhdysvaltojen Jay Pricesta. Suomalaiskuljettaja on voiton päässä uransa toisesta maailman mestaruudesta. Suomalaiskuljettajan voitto tiesi samalla Seliön Mad Croc F1 Teamille historiallista tiimien maailmanmestaruutta.

- Tämä oli lähes täydellinen viikonloppu: paalupaikka, voitto ja tiimien maailmanmestaruus ensimmäisenä suomalaistiiminä. Tallikaveri Alexin (Carella) keskeytys tekniseen vikaan harmittaa, mutta oli tärkeää, että pystyimme varmistamaan tiimimestaruuden ennen päätöskisaa, sillä nyt voin keskittyä täysillä henkilökohtaisen mestaruuden jahtaamiseen, Seliö iloitsi Abu Dhabin GP:n jälkeen.
Suomalaiskuljettajalle F1-veneiden päätösosakilpailu on aina ollut mieleinen paikka ajaa kilpaa. Vuosi sitten Seliö oli Sharjahissa omaa luokkaansa.

- Viime vuoden meriitit eivät paljoa paina, mutta kaikkemme mestaruuden eteen teemme. Jos voitan ja Price on toinen niin olen mestari. Vene ja koko tiimi on nyt hienossa iskussa. Toivotaan, että mestaruus ratkeaa ajamalla, Seliö toivoi.

Tuloksia F1-veneet Abu Dhabi:
1. Sami Seliö (FIN) Mad Croc F1 Team 36 kierrosta
2. Jay Price (USA) Qatar Team - 1,69
3. Thani Al Qamzi (UEA) Team Abu Dhabi - 9,64
4. Ahmad Al Hameli (UEA) Team Abu Dhabi - 16,57
5. Philippe Chiappe (FRA) CTIC China Team - 21,91

MM-pisteet 7/8 osakilpailua:
1. Jay Price (USA) 83
2. Sami Seliö (FIN) 79
3. Thani Al Qamzi (UEA) 61
4. Francesco Cantando (ITA) 59
5. Alex Carella (ITA) 59

Pukkila on mukana Sami Seliön uudessa taloprojektissa. Kolmen hirsitalon kokonaisuus tulee nousemaan rauhalliseen ja merelliseen ympäristöön noin 10 kilometriä Helsingin keskustasta Ramsinrantaan.

Lue lisää taloprojektista.

takaisin