Suunnittelukilpailu 20.3.2007

Kilpailun ensimmäinen vaihe on päättynyt ja tuomaristo on valinnut viisi finalistia.

Finalistityöt (suluissa suunnittelija(t)):

HETKI (Antti Keskinen, Pancho Nikander, Juho Pasila)

KALLIO (Noora Sallasmaa)

CRESS (Tuuli Haapio)

TRY ANGELS (Anniina Dunder Berg)

WAIT N PLAY (Gina Bulgamin-Salo)

___________________________________________


15.12.2006

Pukkila Oy järjestää suunnittelukilpailun nuorille muotoilijoille. Kilpailu on avoin Suomessa toimiville alle 35-vuotiaille muotoilijoille, muotoilualojen taiteilijoille ja –suunnittelijoille, arkkitehdeille sekä näiden alojen opiskelijoille.

Kilpailun teemana on suunnitella kadunkaluste hyödyntäen keraamisia laattoja. Kadunkalusteen käyttötarkoitus on avoin ja kunkin kilpailijan määriteltävissä. Kadunkalusteen tulee mahtua tilaan, jonka yksikään sivu ei ole yli 2 metriä. Ehdotuksessa saa käyttää muitakin materiaaleja, kuitenkin niin että pääasiallinen pintamateriaali on keraamista laattaa.

Kilpailu on kaksivaiheinen. Ensimmäisen vaiheen ehdotuksista tullaan valitsemaan viisi ehdokasta jatkokehittelyyn, joiden kadunkalusteet tullaan toteuttamaan ja asettamaan esille Kulttuuritehdas Korjaamolle.

Kilpailun tavoitteena on löytää sekä innovatiivisia tapoja käyttää keraamisia laattoja käyttökalusteiden muotoilussa, että uusia graafisia ja strukturaalisia ominaisuuksia esineiden pinnankäsittelyssä.

Kilpailun pääpalkintona on oman laattasarjan suunnittelu Pukkilan tehtailla. Kilpailussa tullaan jakamaan myös 5 000 € rahapalkintoina. Pukkila toteuttaa toiseen vaiheeseen valitut ehdotukset.

Lue lisää: Flash-esitys | Pdf-dokumentti

takaisin