Tuote lisätty muistilistalle

Yritys

Rakkaudesta laattoihin jo vuodesta 1874.

Tietosuojailmoitus

Tässä tietosuojailmoituksessa pyrimme kertomaan mahdollisimman avoimesti, miten käsittelemme tietojasi. Käsittelemme tietoja kuin omiamme: haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

Meille on tärkeää kyetä antamaan mahdollisimman selkeät tiedot käyttäjillemme siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja palveluidemme käytöstä johdettuja tietoja. Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat avainsanoja. Tällä sivustolla selvitämme mitä tietoja keräämme, mihin käytämme keräämiämme tietoja, miten käsittelemme tietoja ja mitkä ovat EU:n henkilötietoja koskevan lainsäädännön mukaan sinun oikeutesi.

 

Pukkila Oy Ab:n Asiakas- ja markkinointirekisteri

1. Rekisterinpitäjä

Nimi:                        Pukkila Oy Ab
Y-tunnus:                 0849307-3
Osoite:                     Sarkamaantie 12, 21280 Raisio
Sähköpostiosoite:    tietosuojavastaava@pukkila.com

 

2. Pukkilan rekisterit

  • Asiakasrekisteri
    • Käsittelyn tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen sekä tuotteiden toimitus ja laskutus.
    • Käsittelyperuste: Sopimus
  • Markkinointirekisteri
    • Käsittelyn tarkoitus: Asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen hoitaminen.
    • Käsittelyperuste: Rekisterinpitäjän oikeutettu etu
  • Verkkosivuston sisäpiirirekisteri
    • Käsittelyn tarkoitus: Käyttäjän todennus ja extrasisällön tarjoaminen sisäpiirikäyttäjille.
    • Käsittelyperuste: Suostumus

 

3. Rekistereiden tietosisältö

  • Asiakasrekisteri:
    • kuluttaja-asiakas 
      • henkilön nimi
      • yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)
      • henkilötunnus (tiliasiakkaat)
    • yritysasiakas
      • y-tunnus
      • yrityksen tai organisaation nimi
      • yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)
      • yhteyshenkilön nimi ja asema
      • www-sivun osoite
  • Markkinointirekisteri:
    • henkilön nimi
    • yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)
    • henkilön asema yrityksessä
    • yrityksen tai organisaation nimi
    • www-sivun osoite
    • y-tunnus
  • Verkkosivuston sisäpiirirekisteri:
    • pakollisina tietoina: henkilön nimi ja sähköpostiosoite
    • lisätietoina: puhelinnumero, osoite, yrityksen nimi

 

4. Tietojen säilytysaika / Käsittelyn kesto

  • Säilytämme laskutustiedot kirjanpitolain edellyttämällä tavalla.
  • Pukkila.com sivustolta lähetetyt lomaketiedot poistetaan automaattisesti kuuden (6) kuukauden kuluttua lähetyksestä. Asiakas- ja markkinointirekisteristämme poistamme tarpeettomat henkilötiedot kuuden (6) kuukauden välein.
  • Säilytämme kirjautumistietoja kaksi vuotta siitä, kun olet viimeksi kirjautunut pukkila.comiin.

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen tai konsernin ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Suomessa tai Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset. Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksi antaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

 

7. Evästeiden käyttö

Käytämme sivuillamme evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internetsivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Evästeet antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Verkkosivustolla on käytössä evästeiden hallintatyökalu, jonka avulla sivuston käyttäjä kykenee sallimaan ja kieltämään analytiikkaan ja markkinointiin liittyvien evästeiden asettamisen omalle selaimelleen. Hallintatyökalusta löytyy myös lista asetettavista evästeistä, niiden tarkoituksesta ja voimassaolon kestosta. Pääset hallintatyökaluun selainikkunan vasemmasta alakulmasta.

 

8. Käyttäjänseuranta

Käytämme Leadoon käyttäjänseurantaa seurataksemme miten käyttäjämme liikkuvat nettisivuillamme ja yhdistämme tämän datan käyttäjän tietoihin, joita kerätään esim. Chat interaktioiden kautta. Leadoo käyttää etag seurantaa, joka eroaa keksipohjaisesta seurannasta, yhdistäen useamman käyttäjäistunnon tiedot yhteen. Tarkista Leadoo Marketing Technologies Oy:n tietosuojakäytäntö (https://leadoo.com/privacy-policy/) tietääksesi enemmän siitä mitä järjestelmässä seurataan. GDPR mielessä me toimimme kontrollerina ja Leadoo datan prosessorina. Mikäli et halua, että sinua seurataan voit tyhjentää selaimesi välimuistin. Lisätietoja siitä miten Leadoo toimii tarkista https://leadoo.com/privacy-policy-processor/

 

9. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä henkilökohtaisesti Pukkila myymälässä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tietosuojavastaava@pukkila.com ->

Tarkistusoikeus
Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto
Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.
Hankimme verkkomainontaa mm. LinkedIniltä, Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta 7. Evästeiden käyttö.

Poisto-oikeus
Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi. Pyynnöstäsi poistamme tietosi, ellei laki edellytä meitä säilyttämään niitä esimerkiksi kirjanpitotarkoituksiin.

Valitusoikeus
Toivomme, että olet yhteydessä meihin, jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen. Mikäli et ole tyytyväinen saamiisi vastauksiin, sinun on mahdollista tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

 

10. Rekisterin suojaus

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

  • Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja nykyaikaisilla tietoturvaratkaisuilla.
  • Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.
  • Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.
  • Rekisterit sijaitsevat konesalin palvelimissa, jonne pääsy asiattomilta on estetty.
  • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.
  • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

Ilmoittamme palveluiden kautta mahdollisista tietoturvauhkista ja mahdollisista tietoturvaloukkauksista suoraan viranomaisille tai käyttäjälle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Voimme myös tilapäisesti sulkea palvelut henkilötietojen suojaamiseksi.

chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up
Tietosuoja

26.11.2022